Modele de garduri din fier forjat suceava

Realizata DIN chambranle de 40 x 8 si teava DIN Otel 50 x 50 si 40 x 40 mm Gama,, Lux,, porti fier forjat Model Lux fier… Sese fier este o companie specializata in designul, productia si instalarea produselor metalice DIN fier forjat si fier lucrat. Produsele noastre DIN fier forjat se adreseaza celor mai exigenti clienti. Poarta PE role de complexitate medie, realizata la comanda. Gama,, Lux,, porti fier forjat Model Lux FIER FORJAT… Multumita unor oameni extraordinari ce fac parte din echipa GardForjat am reusit sa Marim numarul de clienti DIN portofoliul nostru. Dorinta de a face lucruri MARETE, pratique, Frumoase si totodata de Buna calitate, sunt parte din Valorile oamenilor DIN echipa Noastra. In continuare, ne dorim sa ramanem printre primii furnizori PE Piata Romaneasca in domeniul confectiilor metalice. Oferim spre vanzare porti și garduri DIN fier forjat, balustrade interioare si exterioare, balcoane fier forjat, gratii si grilaje, m., scaune, Paturi executate DIN fier forjat, cat si Elemente si ansamble DIN fier forjat. Pentru productia modelelor folosim tehnologia masinilor de forjare, Masini de rasucire a barelor metalice, UTILAJE de amprentat Profile metalice, Masini de laminat la rece. Tehnologia folosita in domeniul confectiilor metalice ne ajuta sa obtinem o capacitate de lucru ridicata, o calitate superioara si un cost Cat mai corect pentru clientii nostri.

Costurile finale sunt STABILITE in functie de modèle, dimensiuni, locatia unde urmeaza a fi instalata lucrarea Metalica. In fiecare Luna ne Propunem sa introducem Noi modele de porti si garduri, balustrade, grilaje spre vanzare, MODELE realizate de Departamentul nostru de grafica TEHNICA in domeniul fier forjat si CONFECTII metalice ușoare. Modelele sunt prezentate PE Platforma Gardforjat si sunt insotite de un COD de productie atribuit pentru identificarea produsului/oferirea de costuri. Poarta monumentala de înaltă complexitate. Gama,, Lux,, porti fier forjat modèle Lux FIER FORJAT MANUAL en conformitate…. Gard si porti DIN cadru teava rectangulaire 30 x 30, varfuri turnate si Elementi DIN teava rectangulaire 15 x 15…. … Poarta de extérieur executata manuel, Model simplu, gardul aferent aspecte de la montaj……. Gard DIN fier forjat relizat la comanda patine cupru, Vopsea specila……. Porti si Gard modèle deosebit, realizat prin forjare la cald. Vopsea speciala……. Poarta de acces principal realizata la comanda forjata la cald DIN profil de 16 mm grosime.

Gama,, Lux,, porti fier… Gard ornemental vopsit Maron si flambeaux cu auriu. Se realizeaza la comanda. Policcarbonat aplicat PE… In cazul in care doriti sa lucram Impreuna la proiectarea unui Nou modèle/grafica/desen va Punem la dispozitie atelierul nostru de grafica TEHNICA unde puteti discuta direct cu un spécialiste, urmand sa decideti Impreuna cu acesta cum sa arate Poarta, gardul, balustrada, etc mult Dorita pentru Casa dumneavostra. Colegul nostru va realiza grafica tinand cont de informatiile oferite de dumneavostra cat si de materialele metalice existente, tehnologia de prelucrare a metalelor. Astfel ca modelul (desenul) obtinut de dumneavostra Impreuna cu colegul nostru urmeaza a parcurge toate etapele necesare productiei de confectie Metalica: productia elementelor metalice curbate, amprentarea barelor de fier, forjarea elementelor, debitarea profilelor metalice in Funtie de dimeniunile DIN proiect, asamblarea elementelor conformez proiect/grafica/desen, vopsirea lucrarii metalice finale asamblate, analizare imperfectiuni, (Quality assurance a lucrarii metalice), montajul lucrarii. De complexitate medie, aceasta Poarta este vopsita antichizat…….

Toate produsele Noastra sunt Lucrate Manual prin metoda traditionala, la cald.

Uncategorized